fbpx
image description

Wie zijn wij?

Home Wie zijn wij?

Bij Direct Result nemen we sociaal ondernemerschap én innovatie heel serieus.

Direct Result is in haar branche marktleider op het gebied van strategie, campagnes, streetmarketing, door-to-doorwerving en evenementenwerving. Wat is ons geheim? Simpel: we nemen innovatie én sociaal ondernemerschap heel serieus. Dat uit zich in onze relatie met klanten – we doen wat we beloven! – en in een gedreven club mensen met werfkracht.

Met tien jaar ervaring in het werven voor verschillende merken, weten we hoe we het beste met onze doelgroepen in gesprek komen. Ons aanstekelijke enthousiasme is daarbij ons grootste goed. Want donateurs die met een goed gevoel in onze klanten investeren, zullen dit ook met plezier blijven doen.

Sociaal ondernemerschap

Wij geloven dat zichtbaar gelukkige werknemers zorgen voor zichtbare resultaten. Wij behalen targets omdat we oog hebben voor de mensen achter onze cijfers. Relaties staan voor ons op de eerste plaats. Zowel buiten als binnen ons bedrijf. Je zult zien dat we altijd transparant, gemotiveerd en als een team te werk gaan. We kunnen niet anders!

Innovatie

Wij vinden de privacy van donateurs belangrijk. Niet alleen nu privacy een hot issue is; we beschermen donateurs al vanaf de allereerste inschrijving in 2009. Sindsdien lopen we voorop op het gebied van compliant bedrijfsvoering. Onze dataverwerking is altijd in lijn met de regionaal geldende en actuele wettelijke afspraken.

Onze dekking door heel Europa heen!

Direct Result in cijfers

 • 0

  Enthousiaste collega's

 • 0

  Vestigingen in Europa

 • 0

  Sollicitanten per week

 • 0

  Verschillende openstaande vacatures

logo
Geel logo van Amnesty International
logo
Groen logo van Oxfam: Solidariteit
Rood logo van Rode Kruis Vlaanderen
Zwart logo van WWF
Geel logo van National Geographic