fbpx
image description

Gaan wij binnenkort aan de slag voor jou?

Home Zakelijk

Direct Result: jouw ideale partner!

Vertegenwoordiger stelt een partner voor aan een oudere in het park

Hoe draagt ons talent bij aan het succes van jouw organisatie? Dat vertellen we je graag! We zijn koploper in fondsenwerving, ledenwerving en direct sales. Meer dan 15 organisaties en commerciële merken waren je voor! Leren wat de mogelijkheden zijn?

Vertegenwoordiger stelt een partner voor aan een oudere in het park

Fondsenwerving

Ruim een dozijn verenigingen vertrouwen op Direct Result voor de werving van donateurs. De slimme studenten die bij ons werken, weten als geen ander hoe ze mensen op een leuke en persoonlijke manier kunnen benaderen voor jouw organisatie. Dat kan op verschillende manieren: op straat, door-to-door of op evenementen en festivals. Benieuwd wat het beste bij jouw organisatie past? Neem contact met ons op of bekijk hier een paar van onze cases. Onder andere Amnesty International Vlaanderen, UNICEF en het Rode Kruis België gingen je voor!

Ledenwerving

Commercieel bedrijf, culturele instelling of vakvereniging? Direct Result verzorgt ook wervende promotie voor verschillende merken en steden. Van kortlopende promo-activiteiten tot een volledige campagne op het gebied van leden- en/of abonnee-werving: bij ons ben je aan het juiste adres. Meer weten? Neem contact met ons op of bekijk onze stories.

Direct sales

Zoek je gewoon steengoede verkopers? Naast fondsen- en ledenwerving schakel je ons ook in voor direct sales-campagnes. Grote en kleine organisaties wisten ons al te vinden voor de kwaliteit die we leveren. Onze studenten zijn zich ervan bewust dat ze het visitekaartje zijn van jouw merk en doen er alles aan om een positieve en blijvende indruk achter te laten bij jouw doelgroep. Hebben wij je interesse gewekt? Neem contact met ons op of bekijk hier een paar van onze stories.

logo
Geel logo van Amnesty International
logo
Groen logo van Oxfam: Solidariteit
Rood logo van Rode Kruis Vlaanderen
Zwart logo van WWF
Geel logo van National Geographic